čtvrtek 11. dubna 2013

Jarní nákupy noc & den

Trošku jsem se rozšoupla a pořídila si pár nových doplňků do šatníku. Jaro se snad již blíží, tak doufám, že brzy najdou své využití.

Moc se mi líbí punkový styl. Původně jsem měla v ruce botky zdobené bodlinami, ale pak jsem usoudila, že v mém věku již zvolím spíše decentnější variantu :-) Také je fakt, že ty bodliny byly dost ostré a kdybych se někde nešťastnou náhodou nakopla, bylo by to na šití na chirurgii :-)

K botám jsem si pořídila velké psaníčko. Opět byla v nabídce psaníčka posetá cvoky různých tvarů, ale zvítězil minimalismus.



Další trend, který se mi moc zamlouvá je mint barva. Minulý týden jsme si koupila ve slevách v Rossmannu lak Rimmel v tomto odstínu a tento týden boty. Kabelka je úlovek někdy z ledna. Z Diakonie za 40,- Kč. Podobný styl se mi líbil v nové kolekci u Bati, takže jsem z nálezu měla obrovskou radost.


A co jste si na jaro pořídily vy?

11 komentářů:

  1. Kde jsi sehnala ty balerínky? Vypadají úžasně

    Zvu tě na svojí GA , budu ráda když se zúčastníš :) http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balerínky jsem sehnala u vietnamců. Byl to kup za 179,- Kč. Sice to nebude extra kvalita, ale na sezonu bohatě stačí.

      Vymazat
  2. Krásné a inspirativní nákupy!!! Ty mint botičky jsou úchvatné, prozraď prosím Tě, kde nakupuješ botky - potřebuji taky oživit botník :). Minimalistické psaníčko je krása a k botkám bude krásné, taky plánuji nakoupit nějaké ty punk věcičky, ale vzhledem k věku se taky budu držet při zemi :) - nějaká bižu a doplňky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, všechny ty věci jsem koupila na jeden zátah ve vietnamském obchodě. Máme u nás takový velký vietnamský obchoďák s botama a textilem. Koukala jsem na boty i v Deichmanu, ale nakonec mi to přišlo, že u těch jejich levnějších značek zas takový rozdíl v kvalitě nebude. Přinejhorším mě nebude mrzet, až je budu vyhazovat :-)

      Vymazat
    2. Ty brďo já snad půjdu k vietnošům....většinou tam kupuju pro děti - ty rychle rostou a chtějí trendy (aby mě to nezruinovalo), ale ty mintky jsou fakt úžasné - máš pravdu ve srovnání s Deichmanem...tam taky kupuju hlavně pro děti...Každopádně barvami a stylem jsi mě inspirovala moc!!

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
    I too am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips for first-time blog writers? I'd
    genuinely appreciate it.

    Review my page :: billig ecigaret

    OdpovědětVymazat
  5. Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article and the rest of the website is
    also really good.

    Stop by my homepage e-cigaret væske

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne veci naozaj !
    Chcem pozvať teba aj tvojich čitateľov k sebe na blog na GIVEAWAY :) http://belle-katinka.blogspot.sk/2013/09/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Nějako dlouho se tu neobjevuje žádný článeček... Jaktooo? :-)
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovědětVymazat
  8. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    OdpovědětVymazat